Næste etape: Boldbanerne.

I denne uge går vi igang med at grave på boldbanerne. Vi forventer at det bliver en lidt mindre omfattende prøvegravning på en til to uger, men er forberedt på at det godt kan blive mere omfattende. November vejret er ikke lige det mest ideelle at foretage prøvegravninger i. Lyset er dårligt, det regner og det er koldt. Men det skal nok gå – siger vi og sender en stille bøn til vejrguderne om bedre vejr.

Inden vi for alvor går i gang, har vi dog lige et lille hængeparti inde ved Eskelundsvej, som vi skal have gjort færdig. I maj prøvegravede vi lige vest for ejendommen Eskelundsvej 1. Bortset fra en enkelt kogegrube/jordovn og et par stolpehuller fandt vi dog ikke noget der. Vi fik dog en vigtig information ud af undersøgelsen. Det ser ikke ud til at der har været fri passage for havet øst om Eskelundsøen. Det formodede vi nemlig inden vi gik i gang.

Nedenfor ses et foto fra prøvegravningen i maj. I forgrunden kan man lige ane kogegruben som en samling sten. Ellers er det nok vejret og de grønne farver man lægger mærke til – og ikke mindst længes efter.

Søgegrøft ved Eskelundsvej

Inden vi helt frigiver området hen til boldbanerne, vil vi lige forsøge os med en eller to søgegrøfter inde i haven ved huset på Eskelundsvej 1.  Det skulle dog ikke tage mere end en dags tid.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: